Multifunkční pyrolytická trouba De Dietrich DOR7586A

Doprava zdarma!

  • Jedinečná kombinace horkovzdušné trouby se 100% párou a pyrolytickým čištěním

  • Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi

  • Intuitivní ovládání s velkým 5“ barevným TFT displejem se symboly a texty v češtině a slovenštině

  • 12 pečících funkcí trouby, 3 kombinované funkce pečení s párou, 1 funkce 100% vaření v páře

  • Kulinářský průvodce pro přípravu 97 druhů pokrmů, 37 pro kombinované pečení s párou a 25 pro 100% vaření v páře

  • Režim nízkoteplotního pečení pro 10 druhů pokrmů

  • Automatické otevírání zásobníku na vodu s podsvíceným indikátorem hladiny vody

  • 3 úrovně automatického pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.

  • Tepelná izolace trouby PERFECT INSULATION, tlumené dovírání dvířek trouby SOFT CLOSE, chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 skly (rozebíratelnými)

  • Variabilní gril se 4 stupni výkonu, objem trouby 73 l

  • Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 poloviční rošty, mělký a hluboký plech, 1 parní nerez mřížka


Dostupnost: Skladem do 48 hodin

49 990,00 Kč

Naše služby pro Vás

Montáž vybraných produktů zdarma Zjistit více...

Poradíme Vám s výběrem vhodného produktu

Při nákupu nového Vám odvezeme starý spotřebič

Můžete vybírat i v kamenné prodejně

Popis

Detaily

Základní parametry
 
Typ trouby: Multifunkce plus
Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi
Objem: 73 l
Displej: Dotykový barevný displej s popisy
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
České menu trouby: Ano
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 335 W
Příkon spodního topného tělesa: 1 200 W
Příkon horkovzdušného pečení: 2 000 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
 
 
Programy
 
Způsob pečení: Multifunkce PLUS s párou
Počet funkcí Expert: 11
Programy asistovaného pečení: Horkovzdušné pečení
Funkce Cukrář: Ano
Průvodce pečením: 73 druhů pokrmů včetně 38 v kombinaci s párou
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Pečení chleba: Ano
Horkovzdušné pečení: Ano
Pečení s asistencí páry: Ano
Konvenční pečení: 0,42 kWh
Pyrolytické čištění 80 min.: 2,93 kWh
Pyrolytické čištění: Pyrocontrol - 3 úrovně vč. PyroExpress 59 min
 
 

Pyrolytické čištění trouby
 
 
S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama. Během pyrolytického čištění se trouba rozehřeje na teplotu až 500 °C a tímto se veškeré nečistoty uvnitř trouby promění v popel. V procesu pyrolýzy se takto dokonalé vyčistí i velmi obtížně přístupná místa, jako jsou rohy trouby nebo mřížky ventilátoru, vše se jednoduše spálí na jemný prach. Ten poté stačí pouze setřít vlhkým hadříkem a trouba bude opět jako nová a připravena na další kulinářské výzvy. Pyrolytické čištění je nejúčinnější, nejhygieničtější a nejpohodlnější způsob čištění vnitřního prostoru trouby. Díky této revoluční technologii můžete zapomenout na namáhavé a neefektivní ruční odstraňování připálených zbytků jídla. POZOR: Před zahájením pyrolytického čištění z trouby vyjměte veškeré příslušenství včetně teleskopických pojezdů a roštů.
Kombinované pečení s pomocí páry
 
 
Naši inženýři se při návrhu nových spotřebičů inspirovali technologiemi využívanými v profesionálních kuchyních a vytvořili univerzální multifunkční trouby, které naplňují představy zákazníků o moderním, rychlém a zdravém vaření. V troubách De Dietrich můžete kromě tradičních způsobů pečení, ať již s podporou horkého vzduchu, nebo bez, využít i sílu vodní páry, která posune hranice Vašich kulinářských dovedností do zcela nových dimenzí. Kombinované pečení s párou je chutné a až neuvěřitelně efektivní. Díky podpoře páry se potraviny nevysušují, masa a těsta připravená v tomto režimu neztrácejí na objemu, jsou šťavnatá a plná chuti. Díky prospěšné kombinaci horké páry a horkého vzduchu je vnitřek vždy dobře tepelně upravený a okraje dozlatova propečené a křupavé. Vyzkoušejte například skvělé zlatavé kuřátko nebo vynikající křupavý domácí chleba připravené s podporou páry. Už nikdy nebudete chtít jinak. Trouba disponuje vestavným zásobníkem na vodu a v přední části trouby je umístěna nálevka, která se automaticky vysouvá před zahájením programu s využitím páry. Stačí ji pouze naplnit vodou a zahájit pečení. Trouba si poté sama ohlídá teplotu, čas a typ přípravy včetně podílu přidané páry (od 20% až do 80%).
Vaření ve 100% páře
 
 
S parní troubou připravíte zdravá a chutná jídla raz dva. Díky tomu, že potraviny připravované v páře nepřicházejí do přímého kontaktu se zdrojem tepla, uchovávají si svoji přirozenou chuť, vůni, strukturu, ale především všechny důležité vitamíny a minerály. Potraviny můžete navíc připravovat zcela bez tuku, vaření v páře je proto nanejvýš vhodné pro sportovce, osoby vyznávající zdravý životní styl nebo snažící se o štíhlou linii. Během přípravy v páře potraviny neztrácejí své nutriční hodnoty, pára také nepřenáší chutě ani vůně, můžete tedy šetřit čas i peníze přípravou více druhů potravin současně na několika úrovních trouby. Problémem nejsou ani takové extrémy, jako ryba a sladký dezert vedle sebe. Velmi jednoduše, rychle a zdravě si tak připravíte své oblíbené sladké či slané menu. Díky své schopnosti vařit, rozmrazovat a ohřívat bez vysušování nebo rizika spálení pokrmu, je parní trouba ideálním partnerem pro moderní kuchyni a přípravu chutných, zdravých a lehkých pokrmů plných živin, vitamínů a minerálů. Trouba disponuje vestavným zásobníkem na vodu a v přední části trouby je umístěna nálevka která se automaticky vysouvá před zahájením programu s využitím páry. Stačí ji pouze naplnit vodou a zahájit pečení. Trouba si poté sama ohlídá teplotu, čas a typ přípravy včetně podílu přidané páry (od 20% až do 100%).
Nízkoteplotní pečení
 
 
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků. Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů. Trouby De Dietrich jsou vybaveny speciálním roštem, který zajistí dokonalou cirkulaci teplého vzduchu a maso tedy není nutné otáčet. Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná a má hned několik fází v závislosti na typu masa. U některých programů se na konci pečení spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, díky čemuž zůstane maso lahodné a křehké. Budete opravdu překvapeni, jak perfektně propečený a dokonale šťavnatý výsledek Vám trouby De Dietrich předloží.
Ovládací panel Epicurien
 
 
Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.
Quattro Pulse
 
 
Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby. Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.
Multifunkce Plus
 
 
Multifunkce Plus v troubách De Dietrich přináší do vaší kuchyně maximální efektivitu a flexibilitu v podobě možnosti pečení na více úrovních současně. Díky Multifunkci Plus je zaručeno rovnoměrné rozložení tepla uvnitř trouby, které umožňuje dosáhnout optimálních výsledků pečení u různých druhů pokrmů. Výsledkem je vždy dokonale propečené jídlo s maximální úsporou času. Kromě toho je tato funkce ideální pro jídla s vysokým obsahem vody, jako jsou zeleninové pokrmy, pečené ryby nebo ovocné koláče, protože zajišťuje, že všechny ingredience si zachovají svou přirozenou vlhkost a chuť. Pečící proces je optimalizován tak, aby každá úroveň trouby poskytovala stejnou distribuci tepla, což umožňuje dokonalé upečení každého pokrmu bez ohledu na to, kde se v troubě nachází.
Kulinářský průvodce
 
 
Potřebujete li pomoci s přípravou Vašich kulinářských výtvorů, máte v podobě trub De Dietrich k ruce skutečného odborníka. Po výběru některého z mnoha desítek předem naprogramovaných známých i méně známých receptů a zadání hmotnosti potraviny, si trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a přesný čas potřebný k pečení.
Funkce sušení
 
 
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť. Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň! Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.
Pečení chleba
 
 
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Cold Door
 
 
Pyrolytické trouby De Dietrich disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely a ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná a bezpečná na dotyk. Teploty na povrchu nikdy nepřekročí: 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy 30 °C ve středu dvířek během pečení Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
Soft Close
 
 
Funkce pomalého dovírání dvířek u trub De Dietrich zajišťuje, že se dvířka zavírají pomalu a tiše. Tento mechanismus snižuje riziko nechtěného rychlého zavření, což chrání jak uživatele před možným zaklapnutím prstů, tak samotnou troubu před nárazy a opotřebením. Díky tomu je zavírání dvířek bezpečnější, tišší, pohodlnější a prodlužuje se životnost trouby.
Variabilní gril
 
 
Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
Pyro-Control
 
 
Trouba umí hlídat počet pečících cyklů včetně intenzity pečení a sama navrhne délku pyrolytického cyklu v závislosti na předpokládaném stupni znečištění kavity trouby.
Dotykové ovládání s otočným voličem
 
 
Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.
Pyro Express 59min
 
 
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.

Parametry produktu

Parametry produktu

Doprava zdarma Doprava zdarma!
Značka De Dietrich
Prodloužená záruka bezplatý servis

Ke stažení